Unlu Mamüller Kurabiyeler Fırınlanmış Ürün Ambalajları

Bisküvi, kurabiye, yufka, ekmek ve diğer atıştırmalıklar gibi unlu mamuller çeşitli ambalaj malzemeleriyle paketlenir. Unlu mamüller, çıtırlık ve lezzet açısından çok hassastır. Açıkta kalmaları ekşime, çıtırlığın kaybolmasına ve lezzetin değişmesine neden olabilir. Unlu mamullerin ambalajları uygun şekilde paketlenmelidir çünkü ürünler paketlenmez ve doğru şekilde kapatılmazsa ürünlerin raf ömrü azalır.

Ambalaj, herhangi bir gıda ambalajının çok önemli bir parçası haline gelir. Burada oksijen emiciler tüm gıda ürünleriniz için önlem alır. Unlu mamül ürünleri ambalajlarındaki oksijen emiciler, gerekli olmayan oksijen içeriğini, diğer gazları ve su içeriğini ortadan kaldırır. Ancak oksijen emicileri kullanmadan önce bu alan altında kullanılan ambalaj malzemelerini bilmeliyiz. Çeşitli ticari ambalaj stilleri, çeşitli unlu mamullere yaygın olarak uygulanmaktadır.

Oksijen Emiciler Unlu Mamüllerde Nasıl Yardımcı Olur?

Oksijen emiciler güvenilir ve uygun maliyetlidir. Ürünün taze kalmasına ve kalitenin kontrol altında tutulmasına yardımcı olur. Oksijen emici, fazla oksijeni kaptan veya bir paketten alır, bu da raf ömrünü uzatır. Unlu mamullerin paketlenmesinde oksijen emici kullanılması çıtırlığın daha uzun süre muhafaza edilmesini sağlar. Bir poşet Zero koymak yiyeceğe zarar vermez ve gıda maddesini toksik hale getirmez; bunun yerine, gıdaları verimli bir şekilde uzun süre güvenli ve taze tutar. Kurabiye için gıda sınıfı oksijen emici , vakumlama ve nitrojenle yıkama işleminin yerini alabilir. Absorber kullanımı sadece ürünün çıtırlığını ve aromasını korumak için değil aynı zamanda raf ömrünü üç kata kadar arttırmak içindir.

Sohbete Başla
Merhaba
Merhaba yardıma ihtiyacım var