Makarna Erişte Paketleme
Piyasaya sunulduğundan beri makarna ve erişte, gençler için temel gıda haline geldi. Temel makarna durum buğdayı unu, su ve bazen de yumurtadan yapılır. İtalyan mutfağından türetilen ve farklı soslar, sebzeler veya zeytinyağı ile servis edilen bir yemektir. Erişte Çin menşeli olsa da, onları yapma süreci makarna ile aynıdır. Makarna ve eriştelerin ısı, toz, nem, yağış ve diğer dış etkenlere karşı en iyi şekilde korunmasını sağlamak için gereklidir. Makarna şehriye paketleme için oksijen emici paketler en iyi çözümdür.
Makarna ve eriştelerin içinde yüksek oranda su bulunur ve bu nedenle daha çabuk bozulma şansları vardır. Gıda paketine oksijen emiciler ekleyerek hiçbirimizin ürünü ekşitmesine izin vermemekten daha iyi ne olabilir? Poşetler zaten vakumlu olduğundan ürünle kontamine olup olmadığı kafa karıştırıcı değildir ve bu nedenle herhangi bir sızıntı görmezsiniz. Makarna erişte ambalajı için oksijen emici paketler, makarna ve erişteleri daha uzun süre taze tutmada çok faydalıdır. Tadı da aynı kalır.
Yemeğinize renk katar. Oksijen emicilerin mevcudiyetinde rengin uçucu olma şansı yoktur. Farklı tür ve şekillerden dolayı makarnanın arasında daha fazla boşluk olduğundan, hava içeriğinin artacağı açıktır. Oksijen içeriğini çıkarmak ve onu nitrojen atmosferi ile değiştirmek genellikle 4 saat sürer.
Neden Zero Kullanmalısınız?
- Ana sebep, her gün yeni koruyucuları deneyerek zamanınızı ve paranızı boşa harcamanıza gerek kalmamasıdır.
- Ekolojik ve ekonomiktir. Alışılmış tüm ürünlere göre ürününüzün daha uzun süre ayakta kalmasına yardımcı olur.
- Raf ömrünüzü 3 kata kadar artırır.
- İstenmeyen organizmaların girişini engeller çünkü koruyucuları akıllıca seçmek ve maksimum fayda sağlayacak şekilde karar vermek her zaman iyi bir fikirdir.