Kahve / Çay Paketleme

Günümüzde çay ve kahve günlük hayatımızda önemli bir rol oynamaktadır. Bir fincan çay veya kahve içmeden tek bir gün bile hayatta kalmak neredeyse imkansızdır ve bunları saklamak bile daha kritik hale gelir. Ne kadar çok alırsak depolaması o kadar zor oluyor ama bir oksijen emici için çok da zor değil. Emici oksijeni emer ve seviyesini %0’a kadar düşürür. Çay ve kahveyi saklamanın vakumlu paketleme gibi farklı yolları vardır, ancak onları korumanın en iyi yolu bu değildir.

Oksijen emiciler, paketleme ortamındaki oksijen miktarını kontrol etmek için vakumla kapatılmış ve polietilen paketleme için geçerlidir. Emiciler, ağırlığının üç katı oksijeni emebilir ve paketlenmiş gıda ürünlerinin korunmasında hayati bir rol oynar.

Gün boyunca aklımızda dönüp duran iki şey çay ve kahvenin aroması ve tadıdır. Ve mühür açıldıktan sonra, çayın veya kahvenin tadını ve aromasını bozan ambalajın içindeki fazla oksijeni durdurmak çok daha zor hale gelir. Şimdi oksijenin çayımızı kahvemizi mahvetmesine nasıl dur diyeceğiz? Oksijen emici tat ve aromayı korumak için mükemmel bir çözümdür. Çay ve kahve için bir oksijen emici, ambalajlarının etrafındaki fazla oksijeni emer ve ürünün kapağı açılmadan önce aynı kalmasını sağlar.

Çay ve kahve için oksijen emiciler, bozulmaya, besin kaybına, böcek ve solucan hasarına, tat ve aroma değişikliğine ve renk değişimine karşı savaşmalarına ve istenmeyen organizmaların büyümesini engellemelerine yardımcı olur. Bu nedenle oksijen emiciler ile beyninizi uyandıran koku tamamen korunur. Oksijeni onlardan uzak tutmanın birkaç başka yolu olsa da, oksijen emiciler en kolay olanıdır. Kullanımı kolay ve çevre dostudur, ürünün aromasını korur ve bakteri üremesini önlemek için oksijen seviyesini düşürür.

Çay ve kahvenin aroması ve tadı oksijen emicilere yönelmenin en önemli sebepleri olurken, başka önemli sebepler de var. Çevresel olarak kullanımı kolaydır, yağların ve sıvıların kalitesini iyileştirir, ürünün raf ömrünü uzatır, ekstrakt, katkı maddesi ve koruyucu madde ihtiyacını ortadan kaldırır, bakteri ve diğer mikroorganizmaların büyümesini azaltır ve en önemlisi FDA onaylıdır. Farklı türde koruyucular işi görür, ancak normalde ürünün tadını ve yapısını bozarlar. O halde ürünün tat ve aromasını koruyamıyor ve düzgün sonuç vermiyorsa koruyucuların ne faydası var? Alternatif olarak oksijen emiciler, aromayı bozulmadan koruyarak aynı işi yapar. Bir ürün aynı tadı almalı ve sadece oksijen yüzünden bozulmadan kalitesini korumalıdır. Ürünün aynı koku ve tada sahip olması gerekirken, aynı zamanda daha uzun raf ömrü için de şarttır. Ve oksijen emicileri kullanmaktan daha iyi ne olabilir?

Oksijen emicilerin kullanıldığı ürünler sadece çay ve kahve değildir. Ayrıca unlu mamuller, sebzeler, kırtasiye ürünleri, et ambalajları, evcil hayvan yemleri, kuş yemleri, teşhis kitleri, şekerler, makarna, erişte, kuru meyveler, pirinç, tahıllar ve daha pek çok şeyin korunmasında kullanılırlar.

Üründe bozulma, besin kaybı, böcek ve solucan zararı, aroma ve renk değişimine karşı yardımcı olur ve üründe istenmeyen organizmaların üremesini engeller. Beyninizi uyandıran koku korunmalı. Ve bu sadece üründe başka bakteri ve oksijen yoksa yapılabilir. Onları uzak tutmanın pek çok yolu olsa da, Oksijen Emiciler en kolay olanlardır. Kullanımı kolay ve çevre dostu. Oksijen seviyesini düşürdüğü için ürünün aromasını korur ve kalitesini arttırırken bakterileri uzak tutar.

Çay/kahvenin aroması ve tadı Oksijen Emicilerin tercih edilmesinde en önemli nedenler olmakla birlikte, başka önemli nedenler de vardır. Gibi, çevresel olarak kullanımı kolaydır. Yağların ve sıvıların kalitesini yükseltir, ürünün raf ömrünü uzatır, ekstra, katkı ve koruyucu madde ihtiyacını ortadan kaldırır, farmasötik ambalaj ürünlerinin ömrünü uzatır, bakteri diğer mikroorganizmaların büyümesini azaltır ve FDA onaylıdır. Farklı türde koruyucular işi görür, ancak sonunda ürünün tadını bozarlar. Sonuç aynı tadı alamıyorsa o koruyucunun ne faydası var? Oksijen Emiciler, tadı bozulmadan aynı işi yapar. Bir ürünün nemden dolayı bozulmadan aynı tadı alması ve kalitesini koruması gerekir. Ürünün aynı koku ve tada sahip olması gerekirken, aynı zamanda daha uzun raf ömrü için de şarttır. Ve Oksijen Emicileri kullanmaktan daha iyi ne olabilir?

Oksijen Emicilerin kullanabileceği ürünler sadece çay/kahve değildir. Bu Oksijen Emiciler ayrıca unlu mamuller, sebzeler, kırtasiye ürünleri, et ambalajları, evcil hayvan yemleri, kuş yemleri, tanı kitleri, şekerler, makarna, erişte, kuru meyveler, pirinç, tahıllar ve daha pek çok şeyin korunmasında da kullanılabilir.

Sohbete Başla
Merhaba
Merhaba yardıma ihtiyacım var