Şekerleme Ambalajları

Mutlu yaşamanın sırlarından biri de şeker yemek! Bununla birlikte, ister pasta ister şeker olsun, şekerleme ürünlerinin raf ömrünü korumak, oksijene duyarlı oldukları ve bakteri ve mantarlar tarafından kolayca tutulabildikleri için her zaman zordur. Şekerleme ürünleri bozulabilir. Bu nedenle çikolata ve şekerleme ambalajlarında oksijen emici kullanın.

Kokmuş ve renksiz olma eğilimindedir. Öyleyse neden oksijen emicileri tutmuyorsunuz? Bu nedenle bildiğimiz tat ve aromaya öncelik verilmelidir.

Oksijen Emiciler Nelerdir?

Oksijen emiciler öncelikle bir ürünün raf ömrünü uzatmak, bakteri üremesini önlemek, küf oluşumunu kontrol etmek, renk değişimini ortadan kaldırmak, aromayı korumak, gıdadaki yağı durdurmak ve ekşimeyi önlemek için tasarlanmıştır.

Şekerleme için Nasıl Yararlıdır?

Pekala, çeşitli ambalaj türlerine sahip farklı şeker türleri vardır. Oksijen içeriğini dışarı çıkarmak, plastik bir torba veya kap içinde paketlenmiş olsa bile zorlaşır. Zero burada çalışmaya başlar. Paketin her köşesinden veya boş alandan oksijeni hapseder. Oksidasyon işlemi yoluyla oksijen içeriğini şeker için uygun olan nitrojenle değiştirerek etkili bir şekilde %0,10’a düşürür. Çikolata ve şeker paketleme için oksijen emici kullanmak, oksijen içeriğini azaltır ve ihtiyatlı bir ortam yaratır. Zero’nun yarattığı aerobik ortam nedeniyle mantar ve bakterilerin geçiş yolunun ortadan kaldırıldığı ve büyüyemeyecekleri açıktır. Bununla, şeker paketlemesi için oksijen emici kurutucu, küf oluşumunu bile durdurabilir ve ürünü taze tutabilir. Tadını uzun süre bozulmadan muhafaza eder. Ayrıca şekerleme ürünlerinin ekşimesini de engeller. Buradaki bonus nokta, oksijen emici her şeyi yaptığı için cebinizi sayısız koruyucu madde için kabartmak zorunda kalmamanızdır.

Sorbead Hindistan, USFDA onaylı Tyvek Kağıt ambalaj malzemesinden oksijen emici paketlerin tedarikçisidir. Ayrıca toplu olarak ve rulo köpük halinde paketler sunuyoruz.

Sohbete Başla
Merhaba
Merhaba yardıma ihtiyacım var